effeqt | Stop de denkkrachtverspilling: lancering Bijzondere Breinen
16477
post-template-default,single,single-post,postid-16477,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Stop de denkkrachtverspilling: lancering Bijzondere Breinen

20 feb Stop de denkkrachtverspilling: lancering Bijzondere Breinen

Stop de denkkracht verspilling! Bijzondere uitnodiging  

Denk jij soms wel eens dat jouw organisatie bijzondere denkkracht kan gebruiken? Omdat de aanwezige bijzondere denkkracht onvoldoende benut wordt? Of omdat je soms vragen hebt waarbij bijzondere denkkracht van buiten juist heel handig zou kunnen zijn?

Wij denken dat mensen met bijzondere breinen* over bijzondere denkkracht beschikken. En dat mensen met bijzondere breinen veel meer van betekenis kunnen zijn en waarde toevoegen in economisch, sociaal en maatschappelijk opzicht dan vaak wordt gedacht.

Wij zijn ervan overtuigd dat er een enorm potentieel aan denkkracht voor het oprapen ligt dat momenteel niet of veel te weinig wordt benut. Bijzondere Breinen wil die denkkracht verspilling stoppen door vraag naar -en aanbod van- bijzondere denkkracht met elkaar te verbinden en zo denkkracht vrij te maken. Maar hoe doe je dat? Om dat uit te leggen nodigen we je van harte uit voor:

 

Kick off Bijzondere Breinen

“Stop de denkkrachtverspilling”

31 maart 2017

16-18 uur

Lokatie: Social Impact Factory

Vredenburg 40

Utrecht

www.sifutrecht.nl

 

Om een alvast een tipje van de sluier op te lichten: we gaan aan de slag met: wetenschappelijke inzichten, ervaringen van bijzondere breinen, de Bijzondere Denkkracht Database, de Bijzondere Denkkracht Scan en de mini workshop RTFM voor bijzondere én niet zo bijzondere breinen. Nadere info en programma volgen na aanmelding.  

We nodigen je uit om een introducé mee die ook mee wil doen de denkkracht verspilling te stoppen. Heb je vragen bel ons gerust. Deelname is kosteloos. Definitieve deelname is op volgorde van aanmelding. Wees er snel bij! Help ook mee de denkkracht verspilling te stoppen. Meld je aan dmv aangehechte aanmeldformulier.

Tot de 31e maart

 

Bijzondere Breinen BV i.o.

Ido van der Waal 06 46 286 064 ido@bijzonderebreinen.com

Stephan Peterse 06 26 588 841 stephan@bijzonderebreien.com

Geo van Dam 06 48 791 083 geo@bijzonderebreinen.com

 

* mensen met bijzondere breinen zijn mensen die dwars denken, doordenken, beelddenken, cijferdenken, kleurdenken, intuïtief denken, creatief denken, outoftheboxdenken, precieskwadraatdenken, patroondenken, verbindenddenken, vérdenken, overdenken, grotestappendenken, hogedrukdenken, meedenken, samendenken enz.

 En waar ben JIJ naar op zoek?