effeqt | Referenties
15590
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15590,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Referenties

Ik vind het geweldig de stukken die je schrijft. Jij bent een zeer inspirerend denker en coach. Jouw book heeft mij enorm geholpen om een nieuwe kracht in mezelf te vinden en nieuwe uitdagingen zoeken. Dat is gelukt!

Olena Goroborodko (Associate Director, Portfolio Sourcing and Relationship Management at Celgene)

Wat ik het wonderlijke vind aan de effeqt trainingen is dat als iemand de theorie ervan aanvankelijk wat lastig te vatten vindt,  de praktische (sport gerelateerde) oefeningen de betreffende persoon fysiek zeer helder duidelijk maken waar het h’m in zit.
Daarom zijn de trainingen zo effeqtief, er is geen ontsnappen aan. Ik heb hierdoor goede inzichten en mooie ontwikkelingen bij mensen tot stand zien komen.

Netty de Graaf (Global Marketing & Sales Manager Medical, Omega Pharma)

“Fly like an eagle”. Met de coaching van Geo ben ik minder afgeleid en heb ik daardoor meer focus gekregen. De gedachte Fly like an eagle geeft mijn kracht en focus om meer te bereiken. Doelgerichtheid, rust en zelfverzekerdheid zijn de woorden die mij zijn bij gebleven door de coaching van Geo.

Thijs Draaijer (Operational Manager Altran)

Ik heb op verschillende fronten met Geo samen gewerkt. Als coach weet hij met treffende metaforen de brug tussen theorie en praktijk te slaan en maakt je bewust van onbewust gedrag. Maar ook als ondernemer en sparringpartner weet Geo projecten en initiatieven in een nieuw licht te zetten waardoor zwakke punten snel boven water komen. Je vertrekt geïnspireerd en weet wat je te doen staat.

George Vlug (Business Development Hogeschool NOVI)

Ik heb al meerdere teams bij effeqt een training laten volgen om ze te leren vanuit hun kracht en positiviteit te leren werken. Altijd met positief resultaat. Ook de deelnemers die heel kritisch zijn als het om training en coaching gaat blijken veel van de effeqt aanpak te kunnen leren.

Vincent Franssen (Commercial Director Batavia BioScienses)

Je zag het team gedurende de oefeningen groeien: we gingen beter presteren, we kregen meer plezier en iedereen ging steeds meer z’n best doen, puur door de focus en stop oefeningen toe te passen. We kunnen dit ook direct in de praktijk toepassen en we hebben nu een kader dat het makkelijker maakt om elkaar aan te spreken.

Jarine Lokhorst (Marketing en Communicatie Topsport Amsterdam)

De samenwerking in de teams is sterk verbeterd door de ruis eruit te halen en de mensen aan te spreken op hun kracht.

Stephan Julsing (Director Specialty Care Roche Pharmaceuticals Nederland).

Wat ik van de training bij effeqt geleerd heb? Het belangrijkste is dat ik meer zelfverzekerdheid uitstraal.

Peter Lansaat (Directeur/eigenaar P2 Sports Marketing)

Onze ervaring met deze onorthodoxe training? Het is een echte eye opener…

Robin Broekhuijzen (Manager Quality and Education Arval)

Ik focus veel bewuster op zaken en kan daardoor beter loslaten. Daardoor perform ik ook beter.

Harm Weber (Directeur/eigenaar marktonderzoekbureau Mobiel Centre Marktonderzoek)

Een training niet alleen effectief door inhoud, maar ook door de vorm. Geo heeft de ruis in de traditionele trainingen goed onderkend en deze tot een absoluut minimum teruggebracht. De bijzondere samenhang tussen inspanning en ontspanning, de ruimte en de schitterende omgeving versterken elkaar en het leereffect.

Ik pas focus en waarnemen ook toe als ik muziek maak. Grappig om te ervaren hoe alles in slow motion lijkt te gaan, waardoor het spelen veel relaxter en gemakkelijker wordt.

Antoinette Helderman (New Shoes Today, consultant)

Ik heb heel veel kunnen oefenen met ruis-vrij vertoeven tijdens de vlucht van 12 uur naar en van San Francisco vorige week. Ik was voorheen op z’n zachts gezegd geen liefhebber van vliegen. Maar met het toepassen van wat je me geleerd hebt, heb ik er zelfs van kunnen genieten en heb ik uit het raam durven kijken!!!!!!!!! En hier geniet ik nog een beetje van na. En het begint langzaam effect (effeqt) te hebben op meerdere terreinen in mijn leven. Ik ben er blij mee.

Annita Ruijs-Landsmeer (Praktijk voor Maatschappelijk Werk en Coaching)

De trainingen bij EFFEQT zijn persoonlijk, effectief en zeer leerzaam. De trainer creëert een zodanige open sfeer dat je je echt geeft en inzet. Zodra je die knop weet om te zetten ervaar je echt een top training. De mentale training bij EFFEQT betekent echt een stevig houvast. Een basis die je helpt terug te komen als je de controle verliest van je ‘helder denken’.

Mariken Maal (PR & Event Coordinator Everest)

Sommige trainingen raken. Ik denk omdat je er aan toe bent, het concept (je) aanspreekt, met prikkelende medecursisten, ontspannen atmosfeer en uitdagende trainer. Mijn EASS gaf en geeft me te denken. Moet je wel wat voor doen: beetje vliegen en rijden en 3 dagen met 9 anderen naar een Portugese villa. Waar je ook uit mag voor een opdrachtje: vertel het maar, met gesprekverstorende branding in de oren: wie is u, en bovendien, wat doet u hier? Leer vooral ook je eigen ruis herkennen, sta eens stil en neem eens waar, nu en hier. Oordelen kan altijd nog.

Claes Wassenaar (afdelingshoofd Biologische Geneesmiddelen Controle bij het RIVM)

De simpele maar doeltreffende methode spreekt mij zeer aan. Tevens vond ik de focusoefeningen erg nuttig mede omdat je het resultaat gelijk merkte. Verder vond ik Geo erg betrokken en zeer enthousiast in zijn werk wat voor een relaxte maar leergierige sfeer zorgde…. De EFFEQT Algarve Summer School is voor mij een echte eyeopener geweest. Ik heb nu een mentaal houvast waarop ik kan terugvallen in moeilijke tijden. Verder heeft deze training geholpen in mijn ontwikkeling als mens.

Peter Meere (General Manager Partnerships Benelux VICE Media Benelux)

In deze dagen ben ik “rijker” geworden als mens. Heb nieuwe mensen leren kennen, inzichten in eigen en andermans handelen gekregen die nieuw voor mij zijn. De omgeving is inspirerend en ontspannend. Alles werkt mee om gezamenlijk de juiste “modus” te vinden om elkaar goed te leren kennen maar ook jezelf (opnieuw) te leren kennen. Het heeft mij vooral erg veel gebracht door het kunnen plaatsen van alledaagse zaken die je belemmeren in je optimaal presteren.

Jan Boersma (Sales Manager KPN)

Geo hanteert een methode die je aan de hand van een heel fysieke ervaring enorm bewust maakt van je eigen functioneren (belemmeringen / opvattingen / angsten). De mind boost is een mooie kans om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en dagelijks handelen. Een sterk concept, met veel praktische aanknopingspunten, wordt je op een actieve wijze helder gemaakt. De rustige en inspirerende omgeving, ver weg van de ingeslepen dagelijkse werkelijkheid, geeft de ruimte en de tijd om de ideeën op je in te laten werken. De groep biedt zowel feedback, reflectie en inspiratie. Kortom een prima gelegenheid om een echte kwaliteitsslag te maken in je functioneren.

Martijn Leopold (DGA Hoofdwerk BV)

De EFFEQT training heeft me in laten zien dat ik kan vliegen. De enige die me soms aan de grond houdt, ben ik zelf. Ik zal zeker nog wat noodlandingen moeten maken. Want prestatiedrang, resultaatgerichtheid en verwachtingen zijn een flink overgewicht. Maar stap voor stap, stop en focus, zullen me steeds vaker en langer los laten komen van de grond.

Louise Verschuren (Directeur en oprichter WUZZON)

Inspirerend. Ik heb besloten weer een opleiding (post-Hbo) te gaan volgen. In gedachten ben ik inmiddels bezig met een middellange termijn plan/strategie op het gebied van werk. Confronterend, omdat ik erachter kwam dat er een zwakheid in mij zit waar ik veel moeite/verdriet van heb. Het was echter direct duidelijk dat ik hiermee aan de slag wil. Motiverend, ondanks sterke overtuigingen, angsten en belemmeringen heb ik ervaren dat ogenschijnlijk onbereikbare wensen en doelen zijn te realiseren.

Babette Herber (Consultant Pantar Amsterdam)

Deze training voelt voor mij als een doorbraak. Het accepteren van ook negatieve kanten en daar op een juiste manier mee omgaan! Deze training geeft je de kans om buiten je normale leven eens goed en eerlijk naar jezelf te kijken. De setting en de inhoud was perfect en voor mij echt een inspiratie. Ik ben ervan overtuigd dat EFFEQT nog vele mensenlevens positief gaat beïnvloeden. Ik had het voor geen goud willen missen.

Sijbrand Maal (Internet ondernemer)

Stilstaan bij wie je bent, wat je doet, hoe je het doet en wat je ermee wil bereiken, zijn hele belangrijke vragen in het leven. Natuurlijk wist ik dat al, maar in het hectische alledaagse leventje wat we hier in Nederland hebben, sta ik er in elk geval niet vaak genoeg bij stil. Dat hoop ik nu wel wat vaker te gaan doen. Daarnaast is jezelf kunnen focussen een goed iets om te leren. Weliswaar makkelijker in de sport toe te passen dan gewoon op de werkvloer. Oefening schijnt kunst te baren, ik ben benieuwd.

Karianne Hol (Projectmanager Nederlands Instituut voor Biologie)

EFFEQT geeft mij energie. Ik weet weer wie ik ben en wat ik kan. Doordat je dat ook aan mij kunt zien/voelen gaat het bereiken van mijn doelen veel natuurlijker en dat is een heerlijk gevoel. Bovendien leer je jezelf en elkaar te coachen op de essentie

Frank Steen (Industrial Engineer KLM)

In ons kuuroord / wellness center zijn veel activiteiten gericht op bewustwording en leven in het hier en nu. Toen Geo ons uitnodigde voor een demosessie op de tennisbaan waren wij erg benieuwd wat dit zou kunnen toevoegen aan ons programma. Behalve dat het leuk was om te doen…Een uur met Geo op de tennisbaan voelde als een lange, heerlijke meditatie: in het hier en nu zijn en je niet af laten leiden door wat dan ook.

Marleen de Waardt en Arthur Neeleman (Kuuroord Conmigo Portugal)

Het heeft voor mij een doorbraak opgeleverd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Vaak heb je al wel op het netvlies wat de punten zijn waar je aan wilt werken maar lukt het je niet om die tot je natuurlijke gedrag te laten worden. Daar moet vaak “iets” voor gebeuren. De training in de Algarve heeft voor mij die doorbraak mogelijk gemaakt. Bevestiging daarvan krijg ik niet alleen van mezelf maar ook vanuit mijn werk- en Privé-omgeving.

Ton van der Bruggen (Hoofd Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling gemeente Oisterwijk)

Het leren her- en erkennen van je eigen ruis geeft je een voorsprong in je denken en doen (ook in dat van een ander). Het focussen, dat na een paar dagen vanzelf gaat, wordt steeds waardevoller en toepasbaarder, mede door de onderlinge uitwisseling van invalshoeken en ideeen van anderen. Ik vond het heerlijk om een training als deze op een sportieve manier in te vullen in een schitterende omgeving. Erg ontspannend en verrijkend.

Alfons Verroen (Manager Finance & Claims, SOS International B.V.)

Effeqt mind boost heeft mij een waardevol inzicht gegeven over mezelf, wat ik prive en zakelijk, eigenlijk in elke situatie voor me kan houden. Over wie ik ben en waarom ik zo handel. Een echte eye opener! Dit had ik nooit verwacht, want ik deed het toch allemaal best goed. Ook heeft Effeqt mij inzicht gegeven hoe ik hetzelfde kan bereiken zonder die druk, stress of onrust. Dit is een uiteraard nog een leerproces, maar de ‘tools’ en inzichten heb ik paraat.

Brigitta Schlumpf (Directeur en oprichter WUZZON)

Als je echt dichtbij je persoonlijk authentieke missie wilt blijven en daar optimaal in presteren, dan moet je af en toe jezelf resetten, net als een computer. Je gaat dan weer geordend en sneller werken. Overbodige programma’s en spam schakel je uit door te resetten, je kunt dit ook ruis noemen. Na dit programma heb ik de focus weer op wat echt belangrijk is en op positieve zaken, kracht!

Twan Paes (Directeur Emora)

Voor mij heeft het Mind Boost traject het verschil gemaakt tussen muziek luisteren van een cd of live een concert bijwonen. De boodschap die voor mij bestemd was kwam echt binnen. Ik heb nu actief ervaren wat het is om congruent te zijn waarbij mijn gedrag overeenkomt met mijn gevoel van dat moment. Doorgaan met mezelf te laten zien zoals ik me werkelijk voel is nog steeds spannend maar de ‘beloning’, rechtstreeks contact met jezelf (authenticiteit) en daardoor met anderen (je werknemers, collega’s, vrienden) is bijzonder waardevol.

Astrid Boogaart (Astrid Boogaart Training en Coaching)

Allereerst mijn dank voor de geweldige training! Ik heb er enorm veel van opgestoken. Ik ben zelfs weer begonnen aan het boek De kracht van het nu. Vandaag heb ik de training in praktijk gebracht. Eén van de grootste vormen van ruis die ik had was de veronderstelling dat de klant geen tijd voor me zou hebben. Ik begon mijn dag met 0 afspraken. Een dag vol cold callen met als doel: Klanten zien!! Vanmorgen merkte ik dat ik meteen ruis had. Poeh het gaat een zware dag worden, het zal wel weer niet lukken.
Ik was bewust van mijn ruis. Mijn negatieve energie heb ik omgezet in positieve energie: het gaat me wel lukken vandaag, ik ga vol goede moed de praktijk binnen, open vizier.  En wat denk je…ik heb maar liefs 6 klanten gezien vandaag. Als er eentje lukt krijg je steeds meer energie. Bij een cold call heb ik het gevoel dat ik op een schopstoel zit, ik ga sneller praten en vul de tijd voor de arts in.
Ik heb me geconcentreerd op mijn ademhaling en met mijn hand op mijn been in gedachten tik-tik gedaan. Ik werd hierdoor rustig en ieder gesprek heeft meer dan 10 minuten geduurd. Top!

Having worked with golfers of all levels and previously playing the game for a living, I am aware that to improvement in golf, is not just isolated to technique. In fact without considering a players attitude and mental game, improvement is only limited. Having attended a shortened EFFEQT Mind Boost session, I can say that Geo’s techniques are presented in a relaxed and fun environment which help facilitate the discussion of the keys of Potential Power, Mental Noise, Stop and Focus, all key to the development of you as a person and golfer.

Tony Bennett (PGA Master Professional and Director of Education for PGA Europe)

Ik heb geleerd hoe je je tegelijkertijd kunt inspannen en ontspannen. Dat geeft een bijzonder gefocuste ervaring en een goed gevoel. Door de training voelde ik me even helemaal ‘wakker’ en dit terwijl de oefeningen zelf niet moeilijk waren. Geo is bovendien een prettige trainer, die je het gevoel geeft dat je iets gemakkelijk bereiken kunt. Hij gaf mij goede feedback, niet te veel en niet te weinig. Ik die zei dat ik niet kon squashen, bleek het bij het verkeerde eind te hebben! Het ging namelijk heel aardig! Bovendien speelde hij zelf mee. Over focussen gesproken…Twee dingen tegelijk doen, kan dat eigenlijk wel Geo?

Maureen Kamphuis (LOKOMO Creative Consulting Agency)

En waar ben JIJ naar op zoek?