effeqt | Leiderschap voor gewone mensen. Oproep!
15659
post-template-default,single,single-post,postid-15659,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Leiderschap voor gewone mensen. Oproep!

01 sep Leiderschap voor gewone mensen. Oproep!

Ken je mensen die als leider écht het verschil hebben gemaakt?

Ik ben een boek aan het schrijven. Met als thema: “Leiderschap voor Gewone Mensen”. Omdat ik ervan overtuigd ben, zeker weet en heb meegemaakt dat mensen veel meer kunnen dan ze zelf (en anderen) denken.  Mijn doelstelling met het boek luidt: mensen inspireren zelf leiderschap te nemen. En ze daarbij een beetje op gang te helpen.

Het boek gaat dus over leiderschap waarmee écht een verschil wordt gemaakt. Leiderschap dat inspireert, met lef, dat geen doel op zichzelf is, dat vanuit een diepe overtuiging werkt om het beter te maken voor iedereen én voor jezelf (ook als dat soms in eerste instantie pijnlijk is), dat mensen energie geeft in plaats van energie neemt, dat authentiek is, dat mensen helpt te leren, dat niet werkt vanuit -en met- Angst, dat duurzaam is, dat soms tegen de stroom ingaat, dat verder kijkt dan de neus lang is. En dat dus gewoon echt werkt.

Omdat ik niet geloof in een standaard aanpak van leiderschap (die zijn er al genoeg), wil ik verhalen verzamelen over echt leiderschap in de praktijk. Niet per se over de CEO van bedrijf Huppeldepup of de founder van een fruitbedrijf waarover al een dikke biografie is geschreven. Maar misschien juist wel over “gewone mensen” die het verschil hebben gemaakt. Over de portier, de teamleider, de zzp-er, de start-up, de ondernemer, de interimmer, je collega, de leraar, je baas, je partner of een ander gewoon iemand die bijzonder is. Ik ben al bezig met het boek en heb al een aantal verhalen verzameld die voor mij staan voor echt leiderschap.

Ken je zo’n verhaal of ben je misschien zelf zo iemand (wie durft zijn/haar hoofd boven het maaiveld uit te steken) ? Of heb je in het kader van bovenstaande een tip, een vraag of een kritische kanttekening voor me? Laat het me weten viageo@effeqtgroup.com of bel 0648 761 083.En waar ben JIJ naar op zoek?