effeqt | Boeken van en met effeqt
15677
page-template-default,page,page-id-15677,page-child,parent-pageid-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Boeken van en met effeqt

Tot nu toe zijn er drie boeken over het effeqt concept verschenen. We bespreken ze hier kort.

Het laatste boek getiteld: Ontwikkel uw authentiek leiderschap met behulp van effeqt zelfcoaching is uitgekomen in 2013 en is nog steeds verkrijgbaar. Het boek staat vol met praktische voorbeelden, klantervaringen, oefeningen en opdrachten  die je helpen vanuit je kracht te werken en jezelf te leren coachen. Je kunt het boek hier bestellen. 

Het tweede boek getiteld: Winnen begint bij jezelf overwinnen is inmiddels een collector’s item geworden:-). Want uitgegeven in eigen beheer en inmiddels niet meer verkrijgbaar. Het geeft in 60 bladzijden kort en krachtig de essentie weer van het effeqt concept en vormt een goede kennismaking met de effeqt aanpak. Het boekje is voornamelijk gebruikt als naslagwerk bij training en coaching.

Het eerste effeqt boek is getiteld Winnen begint bij jezelf overwinnen; ontwikkel je mentale kracht volgens de effeqt aanpak en bevat naast de uitleg van de mentale airbag en het 2 sporen model ook een verzameling van artikelen over persoonlijk leiderschap en mentale kracht verschenen in onder andere bladen als SalesManagement, Intermediair, Tennis Totaal en Transmitter.

Het is uitgegeven bij uitgeverij Parthenon in 2009 en is hier te bestellen. 

En waar ben JIJ naar op zoek?