effeqt | Coaching
15709
page-template-default,page,page-id-15709,page-child,parent-pageid-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Coaching

Persoonlijk leiderschap 

Bij alle effeqt coaching trajecten werken we aan het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Je ontdekt je kracht en leert te werken vanuit die kracht. Je leert jouw mentale en fysieke ruispatronen te herkennen en te hanteren door STOP en FOCUS technieken toe te passen.

 

Maatwerk

Coaching is altijd maatwerk maar verloopt wel volgens een vaste structuur. Eerst vindt een intakegesprek plaats. Op grond daarvan beslissen de effeqt coach en de coachee ieder voor zich of ze met elkaar aan de slag gaan. De coach maakt een plan van aanpak dat als basis dient voor het traject.

 

Kort en krachtig 

Gemiddeld gezien vinden er circa 5 coachingsessies plaats van telkens 1,5 uur. Afhankelijk van je vraag en de omstandigheden kan een traject langer en natuurlijk ook korter duren.

 

Deelnemers over effeqt coaching 

” …… toepasbaar op vele vlakken, niet alleen professioneel maar ook in het privé leven. Ik heb beter leren omgaan met tegenslagen en frustraties. Je moet met alle informatie die je krijgt zelf aan de slag voor optimaal resultaat. Hele aardige mensen van EFFEQT weten waar ze het over hebben, dat merk je aan alles.”

Mark Wouts (Team Everest)

 

“Ik had al eens een workshop bij EFFEQT gedaan over focussen en omgaan met mentale ruis. Ik heb veel bijgeleerd en nu een verdieping gemaakt en durf nu ook echt in de praktijk bewuste keuzes te maken waardoor ik merk dat ik echt efficiënter en prettige werk.”

Sander de Wit (Human Resources Manager Astellas) 

 

“De coaching heeft voor mij te maken met Zelf-bewust zijn, een mentale opfriscursus. In de loop der jaren ga je steeds meer afdwalen van je doelen. Als je voelt dat je vast dreigt te raken in je (werk)omgeving is dit een ideale kans je geest te “resetten”. Ik heb ik er heel veel aan gehad. Ik denk dat door deze aanpak heel veel burn-outs kunnen worden voorkomen.”

Piet van Wier (IT consultant) 

En waar ben JIJ naar op zoek?