effeqt | Meer dan trainen en coachen
15713
page-template-default,page,page-id-15713,page-child,parent-pageid-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Meer dan trainen en coachen

Meer dan trainen en coachen 

Omdat we al jaren ervaring hebben in management, ontwikkelen van maatwerk training en coachingtrajecten en opleidings- en organisatieontwikkelingsvraagstukken, worden we ook gevraagd voor projectmatige opdrachten waarbij trainen en coachen geen of slechts een onderdeel is van het werk.

Het gaat dan om het geven van advies, het sparren, het analyseren van opleiding- en ontwikkelingsvraagstukken, het produceren en uitvoeren van HBO deeltrajecten, productie van online learning trainingen en interim achtige klussen.

 

effeqtgroup

Zo zijn in de afgelopen jaren op het gebied van duurzame inzetbaarheid, zelfsturing en zelfregie, de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap in het primair proces en processturing diverse projecten uitgevoerd door effeqtgroup.  effeqtgroup is een netwerk van trainers, coaches, consultants, onderwijskundigen die op projectbasis samenwerken.

En waar ben JIJ naar op zoek?