effeqt | Training
15711
page-template-default,page,page-id-15711,page-child,parent-pageid-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
TRAINING

Bij al onze trajecten gaat het over leiderschap, zelfcoaching en teamperformance. Je leert te werken vanuit je kracht. Zowel persoonlijk alsook met je team. Je leert jouw mentale ruis te herkennen en te hanteren door STOP en FOCUS technieken toe te passen en je leert jezelf te blijven ontwikkelen door jezelf te coachen met het effeqt model.

 

 

effeqt I n c e n t r i v e:   e e n   b e t e r   t e a m   v e r d i e n t  m é é r

Heeft uw team goed gepresteerd? En zoekt u niet alleen een bijzondere beloning maar wilt u het team verder laten groeien? En alles eruit halen wat er in zit? Door ze te laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden?

 

Belonen en leren

Schrijf uw team dan in voor een incentrive: een unieke reis met een combinatie van belonen en leren. In overleg maken wij voor u een maatwerk programma waarin plezier maken, ontspannen en op een unieke, speelse wijze nóg beter worden, zijn verweven. Uw mensen zullen niet alleen uitgerust en voldaan maar ook extra gemotiveerd terugkomen.  

Integrale aanpak

Deze incentrive vindt plaats op een bijzondere plek die garant staat voor ontspanning, inspanning, leren en inspiratie opdoen. De locatie kan op verschillende manieren worden ingevuld: van pure luxe tot Spartaanse eenvoud. Afhankelijk van de specifieke ambitie die u hebt met uw team varieert de lengte van het programma tussen 4 en 10 dagdelen.  De aanpak tijdens het programma is integraal.

Zowel fysiek als mentaal wordt gewerkt aan de impact van het team. Op individueel en groepsniveau. Thema’s als veerkracht, leiderschap, zelfcoaching, feedback, neurodiversiteit, impact en leercultuur worden op verschillende wijzen aangesneden.

Follow up

De incentrive stopt niet als de reis is geëindigd. Als follow-up worden individuele online coaching en korte en krachtige  groepsbijeenkomsten aangeboden waardoor het geleerde geborgd wordt en groei kan doorgaan.

Meer weten?

Neem contact op met Geo van Dam van effeqtgroup via geo@effeqtgroup.com of bel: 0648 761 083.  

effeqt trainingstrajecten zijn altijd maatwerk, afgestemd op de vraag van de opdrachtgever en de ontwikkelbehoeftes van de deelnemers.

De effeqt aanpak heeft zich de afgelopen 16 jaar bewezen in het bedrijfsleven, welzijn en de zorg, onderwijs, de sport en (semi)overheidsorganisaties.

GESUBSIDIEERDE TRAININGEN

De leiderschapstrainingen Ontdek en ontwikkel jouw authentiek leiderschap en Persoonlijk leiderschap van effeqt zijn erkend en gesubsidieerd door FCB en als zodanig opgenomen in de scholingsgids voor organisaties binnen Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang.

Ook zijn meerdere trainingstrajecten opgenomen in de subsidieregeling Groningen op voorsprong:

Coachen begint bij jezelf coachen,

Door authentiek leiderschap je team in flow krijgen,

Persoonlijke ontwikkeling: Winnen begint bij jezelf overwinnen,

Presenteer jezelf met maximale impact

In het kader van de ESF subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid zijn er ook maatwerkmogelijkheden om effeqt trajecten in te zetten. Dat betekent dat het mogelijk is 50% van de gemaakte kosten gesubsidieerd te krijgen.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op…

En waar ben JIJ naar op zoek?