effeqt | Nieuws
16411
page-template-default,page,page-id-16411,page-child,parent-pageid-15373,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Nieuws

                                                

    

ESF 

 

Subsidie Europees Sociaal Fonds voor duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers

 

 

Met de regeling ESF Duurzame Inzetbaarheid kunnen ondernemers tot € 10.000 subsidie ontvangen voor de kosten van een extern advies en/of implementatietraject gericht op duurzame inzetbaarheid van werknemers. De verwachting is dat deze regeling ook voor het komende jaar zal gelden.

 

Het subsidiebedrag kan variëren van € 6.000 tot € 10.000.

 

De thema’s en activiteiten die in aanmerking komen voor subsidie zijn:

– het maken van een bedrijfs- of organisatiescan

– onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van werknemers

– het bevorderen van gezond en veilig werken

– het bevorderen van een leercultuur voor werknemers

– het stimuleren van interne en externe mobiliteit van werknemers

– het bevorderen van een flexibele werkcultuur

 

Om deze subsidie te kunnen ontvangen voor een project in 2017 moet de aanvraag gezien de grote belangstelling, naar verwachting half oktober 2016 zijn ingediend. Het is dus zaak om op tijd uw activiteiten, plannen en ideeën op dit gebied aan ons voor te leggen zodat wij in overleg met u een projectplan kunnen indienen.

 

Wij hebben in de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het succesvol aanvragen, opzetten en uitvoeren van ESF trajecten op het gebied van: lerende organisaties ontwikkelen, effectief leiderschap stimuleren, het versterken van duurzame inzetbaarheid, teamperformance verbeteren en het opzetten en structureel implementeren van intervisietrajecten.

 

Voor mee info: bel Geo op  0648 761 083

 

En waar ben JIJ naar op zoek?