effeqt | Missie en visie
15689
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15689,page-child,parent-pageid-15329,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Missie en Visie

Ontdek dat je veel meer kunt dan je denkt.

En coach jezelf.  

Bij effeqt geloven we er heilig in dat alles er al is om je beste zelf, beste team of beste organisatie te zijn. Er hoeft niets bij. Het is alleen maar een kwestie van letterlijk ont-wikkelen en ont-dekken. Alle ruis er van af halen tot je bij de kern komt. Zodat je vanuit kracht en zelfvertrouwen kunt gaan werken. Dt is de essentie van wat we doen: je fysiek en mentaal laten ervaren hoe sterk je kunt zijn door vanuit jouw eigen authentieke kracht te handelen. Individueel en in een team. Door jezelf te coachen. Dan heb je de basis gelegd voor werkelijk en blijvend leren. Want dat is nodig in een omgeving die steeds sneller verandert en die meer en meer om persoonlijk leiderschap vraagt.

Wil je eens nader kennismaken?

 

Dat kan in een individueel gesprek, door het laatste boek te lezen,
een online training te volgen of een demotraining mee te maken.

Of door hier een bericht achter te laten. Wat wil jij leren? Of wat zou je team kunnen leren? En wat zou dat opleveren? Als je een chatbericht invoert reageren we zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen 24 uur.

En waar ben JIJ naar op zoek?