effeqt | Aanpak en certificeringen
15728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15728,page-child,parent-pageid-15329,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Ik ben Geo van Dam

Geo maakt bij de door hemzelf ontwikkelde effeqt aanpak gebruik van het fysieke functioneren van mensen als aangrijpingspunt bij coaching en training. Dat maakt zijn aanpak niet alleen effectief maar ook actief en plezierig.

effeqtgroup bestaat uit een uitgebreid netwerk van trainers, coaches en consultants die ieder vanuit hun eigen specialisme doen waar ze goed in zijn. In dit netwerk wordt dus optimaal gebruik gemaakt van de kracht van eenieder teneinde iedere opdracht zo effectief en efficient aan te kunnen  pakken.

Geo van Dam (1961) studeerde bewegingswetenschappen en didactiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam.Daar is hij gestart als onderzoeker en consultant bij de Vakgroep Sociale Geneeskunde. Hij heeft onderzoek gedaan naar -en een boek geschreven over- de therapeutische mogelijkheden van bewegen bij drugsverslaving. Hij heeft zich in het bedrijfsleven ontwikkeld van salesmanager tot businessunit manager bij bedrijven als Glaxo, Boots, Hoechst-Marion-Roussel,Nuts Verzekeringen en Aventis.

Na het volgen van een trainersopleiding bij het IBCT is hij in 2003 gestart met het bedrijf effeqt en als trainer/coach aan de slag gegaan. Sinds die tijd begeleidt hij mensen, teams en organisaties bij het optimaliseren van performance en ontwikkeling. Geo heeft inmiddels meerdere boeken geschreven over
het effeqt concept, een eenvoudige, krachtige en praktische methode waarmee mensen zichzelf kunnen coachen om tot betere prestaties en te komen en hun talent te ontdekken en ontwikkelen.

Wil je eens nader kennismaken?

Bel: 0648 761 083 en maak een afspraak voor een nadere, vrijblijvende kennismaking

En waar ben JIJ naar op zoek?