effeqt | effeqt
15329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15329,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
foto: kikivandam.com

Ik ben Geo

“Je kunt meer dan je denkt…”

Na mijn studie bewegingswetenschappen en didactiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam ben ik als onderzoeker en consultant bij de Vakgroep Sociale Geneeskunde aan de slag gegaan. Daar heb ik onderzoek gedaan naar -en een boek geschreven over- de therapeutische mogelijkheden van bewegen bij verslaving.

Daarna heb ik me in het bedrijfsleven ontwikkeld van salesmanager tot divisiedirecteur bij bedrijven als Glaxo, Boots, Hoechst-Marion-Roussel, Nuts Verzekeringen en Aventis.

Na een burnout (dus ik weet echt wel waar ik het over heb…) heb ik de trainersopleiding bij het IBCT gedaan. In 2003 gestart met effeqt en als trainer/coach aan de slag gegaan. Sinds die tijd help ik mensen, teams en organisaties bij het optimaliseren van performance en ontwikkeling.  Ik geloof er namelijk heilig in dat mensen meer kunnen dan ze zelf (en anderen) denken.

Ik heb inmiddels meerdere boeken geschreven over de effeqt aanpak: een eenvoudige, krachtige en praktische methode waarmee mensen zichzelf kunnen coachen om tot betere prestaties te komen en hun talent te ontdekken en ontwikkelen.

Ik ben ook co-founder van de eerste officieel erkende social enterprise in Nederland:  Bijzondere Breinen. Met deze club werken we aan een platform voor andersdenkers, die een waanzinnige bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij maar die door diezelfde maatschappij nog vaak worden buitengesloten.

Ik gebruik een integrale aanpak die zowel fysiek als mentaal aangrijpt. Dat maakt mijn aanpak niet alleen effectief maar ook actief en plezierig.

Ik maak binnen effeqtgroup deel uit van een uitgebreid netwerk van trainers, coaches en consultants die ieder vanuit hun eigen specialisme doen waar ze goed in zijn.

Ik verheug me op een nadere kennismaking!

Dat kan in een individueel gesprek, door het laatste boek te lezen,
een online training te volgen of een demotraining mee te maken.

En waar ben JIJ naar op zoek?