effeqt | Nieuwsbrief
15735
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15735,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
Ik ben Geo van Dam

Geo van Dam (1961) studeerde bewegingswetenschappen en didactiek aan de Vrije Universiteit Amsterdam.Daar is hij gestart als onderzoeker en consultant bij de Vakgroep Sociale Geneeskunde. Hij heeft onderzoek gedaan naar -en een boek geschreven over- de therapeutische mogelijk-heden van bewegen bij drugsverslaving.

Daarna heeft hij zich in het medische bedrijfsleven ontwikkeld van salesmanager tot businessunit manager bij bedrijven als Glaxo, Hoechst-Marion-Roussel,Nuts Verzekeringen en Aventis.

Na het volgen van een trainersopleiding bij het IBCT is hij in 2003 gestart met het bedrijf effeqt en als trainer/coach aan de slag gegaan. Sinds die tijd begeleidt hij individuen, teams en organisaties bij het optimaliseren van performance en ontwikkeling. Geo heeft inmiddels meerdere boeken geschreven over
het effeqt concept, een eenvoudige, krachtige en praktische methode waarmee mensen zichzelf kunnen coachen om tot betere prestaties en te komen en hun talent te ontdekken en ontwikkelen.

Geo maakt sterk gebruik van het fysieke functioneren van mensen als aangrijpingspunt bij zijn coaching en training. Dat maakt zijn aanpak niet alleen effectief maar ook actief en plezierig.

Geo maakt binnen effeqtgroup deel uit van een uitgebreid netwerk van trainers, coaches en consultants die ieder vanuit hun eigen specialisme doen waar ze goed in zijn.

Wil je eens nader kennismaken?

Dat kan in een individueel gesprek, door het laatste boek te lezen,
een online training te volgen of een demotraining mee te maken

a
En waar ben JIJ naar op zoek?