effeqt | Coaching
15709
page-template-default,page,page-id-15709,page-child,parent-pageid-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Coaching

Persoonlijk leiderschap 

Bij alle effeqt coaching trajecten werken we aan het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Je ontdekt je kracht en leert te werken vanuit die kracht. Je leert jouw mentale en fysieke ruispatronen te herkennen en te hanteren door STOP en FOCUS technieken toe te passen.

 

Maatwerk

Coaching is altijd maatwerk maar verloopt wel volgens een vaste structuur. Eerst vindt een intakegesprek plaats. Op grond daarvan beslissen de effeqt coach en de coachee ieder voor zich of ze met elkaar aan de slag gaan. De coach maakt een plan van aanpak dat als basis dient voor het traject.

 

Kort en krachtig 

Gemiddeld gezien vinden er circa 5 coachingsessies plaats van telkens 1,5 uur. Afhankelijk van je vraag en de omstandigheden kan een traject langer en natuurlijk ook korter duren.

 

Deelnemers over effeqt coaching 

” …… toepasbaar op vele vlakken, niet alleen professioneel maar ook in het privé leven. Ik heb beter leren omgaan met tegenslagen en frustraties. Je moet met alle informatie die je krijgt zelf aan de slag voor optimaal resultaat. Hele aardige mensen van EFFEQT weten waar ze het over hebben, dat merk je aan alles.”

Mark Wouts (Team Everest)

 

“Ik had al eens een workshop bij EFFEQT gedaan over focussen en omgaan met mentale ruis. Ik heb veel bijgeleerd en nu een verdieping gemaakt en durf nu ook echt in de praktijk bewuste keuzes te maken waardoor ik merk dat ik echt efficiënter en prettige werk.”

Sander de Wit (Human Resources Manager Astellas) 

 

“De coaching heeft voor mij te maken met Zelf-bewust zijn, een mentale opfriscursus. In de loop der jaren ga je steeds meer afdwalen van je doelen. Als je voelt dat je vast dreigt te raken in je (werk)omgeving is dit een ideale kans je geest te “resetten”. Ik heb ik er heel veel aan gehad. Ik denk dat door deze aanpak heel veel burn-outs kunnen worden voorkomen.”

Piet van Wier (IT consultant) 

BrainCompass

BrainCompass

Scan je biologische profiel obv DNA meting en neurobiologisch profiel  

effeqt is certified partner van BrainCompass: een innovatief assessment-platform dat de ontwikkeling van professionals vanuit een biologisch mensbeeld ‘empowered’. BrainCompass stelt het brein en de ontwikkeling hiervan centraal.

Een neurowetenschappelijk gevalideerde ontwikkel-assessment en unieke DNA analyse vormen de basis van het BrainCompass. Met dit persoonlijke en biologische profiel geven wij jou de kennis en het inzicht hoe jouw natuurlijke talenten verder te ontwikkelen of juist in te zetten. Dit zodat jij doelgericht kunt groeien binnen jouw professionele rol.

 

Het BrainCompass bestaat uit:

  • Een DNA kit en analyse
  • Een neurowetenschappelijk gevalideerde (online) ontwikkel-assessment
  • Een persoonlijk profiel met inzicht in je eigen genetische materiaal
  • Ontwikkeltips van wetenschappers en praktijkdeskundigen
  • Persoonlijke feedback van een effeqt coach

Je kunt jouw profiel vanuit verschillende rollen kiezen: leiderschap, professional, of sales. Zo heb je een referentiegroep die je de meest waardevolle spiegel geeft voor jouw gedrag op basis waarvan jij inzicht verkrijgt over hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

vanaf € 825,- excl. BTW

bel 0648 761083 voor meer info
En waar ben JIJ naar op zoek?