effeqt | Training
15711
page-template-default,page,page-id-15711,page-child,parent-pageid-15621,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
TRAINING

Bij al onze trajecten gaat het over leiderschap, zelfcoaching en teamperformance. Je leert te werken vanuit je kracht. Zowel persoonlijk alsook met je team. Je leert jouw mentale ruis te herkennen en te hanteren door STOP en FOCUS technieken toe te passen en je leert jezelf te blijven ontwikkelen door jezelf te coachen met het effeqt model.

effeqt trainingstrajecten zijn altijd maatwerk, afgestemd op de vraag van de opdrachtgever en de ontwikkelbehoeftes van de deelnemers.

De effeqt aanpak heeft zich de afgelopen 12 jaar bewezen in het bedrijfsleven, welzijn en de zorg, onderwijs, de sport en (semi)overheidsorganisaties.

GESUBSIDIEERDE TRAININGEN

De leiderschapstrainingen Ontdek en ontwikkel jouw authentiek leiderschap en Persoonlijk leiderschap van effeqt zijn erkend en gesubsidieerd door FCB en als zodanig opgenomen in de scholingsgids voor organisaties binnen Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang.

Ook zijn meerdere trainingstrajecten opgenomen in de subsidieregeling Groningen op voorsprong:

Coachen begint bij jezelf coachen,

Door authentiek leiderschap je team in flow krijgen,

Persoonlijke ontwikkeling: Winnen begint bij jezelf overwinnen,

Presenteer jezelf met maximale impact

In het kader van de ESF subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid zijn er ook maatwerkmogelijkheden om effeqt trajecten in te zetten. Dat betekent dat het mogelijk is 50% van de gemaakte kosten gesubsidieerd te krijgen.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op…

En waar ben JIJ naar op zoek?